Coaching & training

Burnoutbegeleiding

Bij stressgerelateerde klachten en burn-out bieden we intensieve (curatieve) begeleiding. Onze aanpak is erop gericht mensen met dergelijke klachten in een zo vroeg mogelijk stadium te begeleiden.

Snel aan het werk!
Medewerkers met klachten rond burn-out en overspannenheid kunnen binnen een week na aanmelding bij ons terecht voor intensieve begeleiding. Onze aanpak zorgt ervoor dat mensen die uitgevallen zijn gemiddeld binnen 14 weken weer in staat zijn om te werken.

Intensieve begeleiding
‘Intensief’ houdt – zeker in het begin – in dat een medewerker twee tot drie keer per week zijn vaste coach/trajectbegeleider ontmoet. Waarom? Mensen met spanningsklachten ervaren vaak geen perspectief meer. Vaak zijn ze oververmoeid, waardoor relativeren niet meer lukt. Ze weten niet hoe morgen eruit ziet, laat staan volgende week. Onbegeleid thuisblijven helpt daarbij niet; dit leidt alleen maar tot vertraging van het herstel.

Nieuw perspectief
We werken vanaf het eerste moment aan ontspanning en aan de fysiek-emotionele balans. Ook bieden we technieken die iemand zelf kan gebruiken om zich beter te voelen. We coachen intensief tot aan de terugkeer op de werkplek én daarna.

Meer informatie?
Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek over onze visie op vitaliteit en de trainingen en coachingstrajecten die we bieden.

Nieuwsgierig geworden?

Mooi, want nieuwsgierigheid is de basis van iedere verandering. Bel of mail voor een afspraak en kom alles te weten over onze visie en werkwijze.