SenZ Coaching

Opdrachtgevers zeggen

Hieronder laten wij onze opdrachtgevers aan het woord over de coaching en training die we met veel plezier voor hen mochten verzorgen.

Edwin Schneider

Dat ik zelf de sleutel heb naar een gelukkiger en succesvoller leven is het grootste inzicht dat ik over mezelf heb gekregen bij SenZ Coaching. Ik merk nog iedere dag dat ik dit traject heb gevolgd, zowel zakelijk als privé. Ik weet nu beter wat ik wil en voel me zekerder. Ook ben ik milder naar mezelf en naar anderen en neem de dingen meer zoals ze zijn.

 Elbert-Jan en Helena zijn open en oprecht en het voelt veilig bij hen. Ze oordelen niet, zijn realistisch en soms confronterend.  En ze leveren maatwerk. Het traject ‘Persoonlijk Leiderschap’ dat ik volgde zou ik zeker aanraden aan anderen. Je kunt snel terecht en hebt snel resultaat. Niet voor niets heb ik enkele werknemers met burn-outklachten aangeraden een traject bij SenZ Coaching te volgen.

Werner Nawijn
Operationeel directeur MCA Alkmaar BV

Onze belangrijkste reden om met SenZ Coaching te gaan werken, was het weer vitaal maken van medewerkers die al jaren gebukt gingen onder verstoorde arbeidsrelaties met vooral collega’s.

SenZ Coaching heeft de gecoachte medewerkers laten inzien dat het wegnemen van spanningen begint met het relativeren van je eigen gedrag en de rol die deze in de gespannen arbeidsrelatie speelt. Hierdoor kwam er meer begrip voor het standpunt van een ander en ontstonden betere onderlinge verhoudingen / begrip tussen collega’s. Het belangrijkste leerpunt was dat vitaal blijven belangrijk is en dat je hier met je eigen houding en leefwijze een grote invloed op hebt.

SenZ Coaching heeft helder wat belangrijk is voor zowel de medewerker als het bedrijf. Naast inzicht in het persoonlijke aspect geven, zijn zij ook in staat om de samenwerking tussen bedrijf en medewerkers te verbeteren. We hebben vooraf duidelijke afspraken gemaakt over de werkwijze / terugkoppeling en coaching. De samenwerking was dan ook uitstekend.

Wouter Baars
Directeur ITC Kantoorautomatisering

Door het coachtraject heb ik een beter beeld gekregen van bepaalde zaken en kan ik die nu ook makkelijker een plek geven. Ik voel me een stuk zelfverzekerder en kan makkelijker keuzes maken. Op momenten dat ik twijfel aan mezelf kan ik dat gevoel snel omzetten in iets positiefs.

Vanaf het eerste moment heb ik het gevoel gehad dat ze me bij SenZ Coaching konden helpen. Het zijn betrouwbare mensen die gezamenlijk met jou op zoek gaan naar een oplossing voor je probleem. Wat mij vooral aansprak is dat je alleen zelf jezelf kunt helpen. Zij bieden je alleen handvatten om dit te doen.

Lisette Geel
Identiteitsonderzoeker

Ik wilde iets in mijn leven veranderen maar ik wist niet precies wat. De coach gaf me dusdanig vertrouwen in deze training Nu! dat ik besloot dat de stap te zetten. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Ik heb gedurende negen dagen zoveel geleerd en ervaren dat ik daar nog iedere dag plezier van heb.

Het draaide in deze training om persoonlijke ontwikkeling. Sinds die tijd (januari-maart 2017) ervaar ik veel levensvreugde. Waar ik veel aan had, is de boodschap dat minimaal 50 procent van je aandacht over jezelf moet gaan. Alleen als je stevig op je benen staat en jezelf kent, kun je er ook zijn voor anderen.

De trainers zijn warm en betrokken in hun benadering. Liefdevol. Je merkt dit ook aan de reactie van de deelnemers zelf; er ontstaat in de training al snel een enorm onderling vertrouwen. De trainers geven duidelijkheid in hun woordkeuze en gedrag en ook in de manier waarop de training is vormgegeven. Daarbij laten ze zoveel van zichzelf zien dat ook het vertrouwen in jezelf groeit. Hun boodschap: we zijn allemaal mensen op weg en we hebben allemaal dingen te leren. Ik heb dan ook veel vertrouwen in de kennis, kunde en wijsheid van de trainers en coaches.

 Ik voel in mijn leven welk effect de training heeft, dus het is iets dat ik zelf heb doorvoeld. Daardoor raad ik met het volste vertrouwen SenZ Coaching aan. Dat doe ik eigenlijk best vaak.

Nieuwsgierig geworden?

Mooi, want nieuwsgierigheid is de basis van iedere verandering. Bel of mail voor een afspraak en kom alles te weten over onze visie en werkwijze.