Coaching & training

Individuele coaching

Onze individuele coachingstrajecten zijn preventief van aard en gericht op vitaliteit en persoonlijk leiderschap. Daarnaast bieden we intensieve, curatieve (behandelende) begeleiding bij uitval door stress- en spanningsgerelateerde klachten.

Praten alleen is niet genoeg. Inzicht alleen volstaat niet. Naast gesprekken zetten we daarom vooral interventies in. Dat betekent dat mensen ervaringsgericht en oplossingsgericht gecoacht worden met behulp van diverse werkvormen. Dit leidt tot een daadwerkelijke verandering.

De trajecten draaien om gezond leven en werken in relatie tot het eigen gedrag. Waardoor is dat gedrag nu eigenlijk ontstaan en hoe kun je dit veranderen?

Samen met de individuele medewerker werken we aan eigen verantwoordelijkheid en leiderschap voor duurzame en vitale inzetbaarheid. We dragen kennis over, gebruiken diverse coachvormen en trainen de medewerker om de behaalde resultaten te borgen. Hiermee houden we medewerkers die minder goed in hun vel zitten in het arbeidsproces. Ze blijven arbeidsgeschikt en onze aanpak resulteert in een verbetering van hun vitaliteit.

Onze hoofdvraag blijft altijd: wat heeft iemand in het moment nodig om verder te komen? We maken daarbij gebruik van daarbij passende interventietechnieken:

  • Familieopstellingen
  • Emotiewerk
  • Lichaamswerk
  • Oplossingsgericht werken
  • Breinleren
  • NLP
  • Cognitieve werkvormen

Opbouw traject
Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de coachvraag en krijgen we het coachdoel helder. Ook bepalen we welke coach het beste bij de kandidaat past. Dit leggen we vast in een trajectvoorstel.

Resultaat telt
Onze aanpak is resultaatgericht. Dat betekent dat we werken met een coachdoel en een coachplan, waarin alles helder omschreven en vastgelegd is. We houden scherp in de gaten dat doelen behaald worden binnen een vast aantal omschreven gesprekken.

Meer informatie?
Meer informatie? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek over onze visie op vitaliteit en de trainingen en coachingstrajecten die we bieden.

Nieuwsgierig geworden?

Mooi, want nieuwsgierigheid is de basis van iedere verandering. Bel of mail voor een afspraak en kom alles te weten over onze visie en werkwijze.