Coaching & training

Trainingen

Onze training op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid heeft als leidraad: van ‘ziekte & zorg’ naar ‘gezondheid en gedrag’. Eigen verantwoordelijkheid, eigenaarschap ofwel de regie nemen daarin spelen de hoofdrol.

Centraal in de training staat dat we deelnemers zelf laten ervaren hoe dit werkt. Doen heeft nu eenmaal meer effect dan luisteren alleen.

Ook kunt u via ons deelnemen aan de ervaringsgerichte training NU! van Stichting Ruimhartig. Een training voor mensen die een eerste stap in de ontwikkeling van hun persoonlijk leiderschap willen maken. De training NU! Is een intensief traject waarin groepsdynamiek, 1-op-1-gesprekken en de inzet van diverse werkvormen bijdragen aan bewustzijnsontwikkeling, vitaliteit en zingevingsvraagstukken.

Meer informatie?
Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek over onze visie op vitaliteit en de trainingen en coachingstrajecten die we bieden.

Nieuwsgierig geworden?

Mooi, want nieuwsgierigheid is de basis van iedere verandering. Bel of mail voor een afspraak en kom alles te weten over onze visie en werkwijze.